2013. 08. 26.

„Spirituális gyűlés”-re kerül sor szeptember 22-én Rómában és huszonegy országban


Olasz politikusok találkoznak Kevin Annettel és az ITCCS szervezettel, hogy „átfogó kampányt” indítsanak, és megszüntessék a Vatikán és az állam összefonódását
„Spirituális gyűlés”-re kerül sor szeptember 22-én Rómában és huszonegy országban


Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) friss híre
http://youtu.be/Cfhdim8ts3M

 

2013. augusztus 26. hétfő
Róma -

A római katolikus egyház áldozatainak igazságszolgáltatásáért folytatott kampányban jelentős előrelépés történt a múlt hétvégén, amikor két olasz politikai párt megegyezett az ITCCS tisztviselőivel abban, hogy szeptemberben találkoznak.

Most a történelem mindenütt lehetővé teszi a férfiak és nők számára, hogy a törvényeket érvényesítsék, és általuk lerombolják azokat a hatalmakat, amelyek évszázadokon keresztül elnyomták őket és megölték gyermekeiket.

Ez a kampány célként tűzte ki többek között Olaszország és a Vatikán között létrejött ún. lateráni egyezmény megsemmisítését, amely az egyházat védi az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt indítható vád alá helyezés ellen.

Miután az ITCCS augusztus 4-i brüsszeli nyilatkozatát kiadta, amelyben a római katolikus egyházat nemzetközi bűnszövetkezetnek nyilvánította a nemzetközi jog alapján, az olasz pártok egyetértettek abban, hogy eljött az idő arra, hogy „döntő politikai lépést tegyen Olaszország a pápaság valamennyi áldozata érdekében”. (lásd www.itccs.org, augusztus 3)

A szóban forgó pártok jelenleg az olasz képviselőházban képviseltetik magukat. Augusztus 24-én, szombaton, az érintett vezetőségi szervek közös konferenciáján megállapodtak abban, hogy nem hivatalos párbeszédet kezdenek az ITCCS képviselőivel, így az ITCCS elnökségi tagjával, Kevin Annett lelkésszel.

Ezekről a tényekről még aznap tájékoztatták az ITCCS brüsszeli központi hivatalát egy közös közleményben, amelyet „Massimo” és „Maria” álnéven írtak alá a két párt szóvivői.

Mai napon, Washingtonban Annett lelkész úgy üdvözölte ezt a lépést mint „az áttörést, amire mindannyian vártunk”.

„Kampányunk mindig is politikai jellegű volt az intézményi bűnözés borzalmassága miatt, amivel most szembenézünk. Ezért elégtételt jelent, hogy végre az olasz politikusok lépéseket tesznek a katolikus egyház, mint bűnszövetkezet hatalmának korlátozására, és nem engedik, hogy a Vatikán pénze és befolyása megállítsa őket, ahogyan az mostanáig történt.

„Tudom, hogy bátor példájukat más politikusok és kormányok is követni fogják”.

Biztonsági okok miatt a két párt titkos körülmények között fogja megtartani szeptemberi megbeszéléseit az ITCCS-vel Olaszországban és egy nem megnevezett svájci helyszínen.

Időközben a spirituális bölcsek és az egyházi kínzások túlélőinek tervszerű összefogása megújult erővel folytatódik szeptember 22-én, vasárnap.

A „Spirituális megújulás globális gyűlése” című napéjegyenlőségi esemény részét képezik az egyidejű találkozók, egyházi elfoglalások és „közösségi ördögűzések” a katolikus egyházakban, ugyanazon a napon huszonegy országban.

A „Nem a mi nevünkben! (Non!) által kiadott augusztus 20-i nyilatkozatban az amerikai székhelyű és a Gyűlés által is támogatott katolikus és protestáns egyházi koalíció kijelenti:

„A Vatikán már jogfosztottá vált, és bűnösnek találtatik borzalmas bűncselekményei miatt az emberiség common law bíróságain. Ezennel spirituálisan megszüntetjük ezt az egyházat, és új utat hozunk létre a keresztények számára, hogy véget vessenek a birodalmi kereszténység, az egyház által gyermekek ellen elkövetett erőszak és népirtás hagyományának. Krisztus nem azonos az egyházzal.

„Ez a Gyűlés a megbánás és ördögűzés cselekedete, amely Isten, legalábbis Isten gyermekeinek akaratával történik. Itt az ideje, hogy minden igaz keresztény elhagyja a hazug egyházat, és hagyják a halott lelkeket saját holttestüket eltemetni Rómában.” *

(* Kapcsolatfelvétel a Nem a mi nevünkben! szervezettel: thecommonland@gmail.com)
Figyelje továbbra is a www.itccs.org oldalt, ahol a csoportoktól további bejelentéseket, illetve eseményeket találhat.

Kiadta 2013. augusztus 26-án az ITCCS brüsszeli központi hivatala                    (G. Dufort, titkár)

itccscentral@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése