2013. 08. 05.

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) rendkívüli kérése

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) rendkívüli kérése
Kérjük, segítsenek nekünk abban, hogy szeptemberben csapást mérhessünk az egyházi terror túlélőinek érdekében, amikor is az öregek és túlélők összeülnek Genoában és Rómában a gyermekek elleni bűncselekményeket megállító első nemzetközi konvergencián.
Márciusban elnökségi tagunk, Kevin Annett több európai országba tervezett utazásának finanszírozásához kértünk külön segítséget azzal a céllal, hogy koordinálhassa az ITCCS és a nemzetközi common law bíróság munkáját.

Önök válasza nagyon erőteljes volt, és pénzügyi, erkölcsi támogatásuk lehetővé tette ezt az utazást, valamint azt, hogy az ITCCS 21 országra terjessze ki tevékenységét. Semmi sem lett volna lehetséges az Önök nagylelkűsége és elkötelezettsége nélkül.
Erre a sikerre építve szeptember 20. és 22. között öt nemzet ITCCS önkéntesei fognak össze, hogy egy határokon túl nyúló hálózatot hozzanak létre az egyházi visszaélések túlélőinek részvételével, és az első mozgalomra építve igazságot szolgáltassanak a római katolikus egyházzal szemben.
A genoai Rete L’Abuso és a törvényszékünk által szponzorált konvergencia részét fogja képezni egy multimédiás konferencia Genoában, szeptember 20-én, illetve egy nyilvános gyűlés és sajtókonferencia a vatikáni Szent Péter téren szeptember 22-én, vasárnap.
A lehető legnagyobb siker érdekében célunk az, hogy finanszírozzuk vagy legalább támogassuk az öt-tíz önkéntes Kanada, USA, Írország, Hollandia és Olaszország közötti utazásának és szállásának költségét. Becslésünk szerint kb. 7.500 dollárt kell előteremteni szeptember közepéig ennek érdekében.
Kérjük, segítsék az ITCCS-t, hogy erre a történelmi gyűlésre sor kerülhessen.
          Hozzájárulását közvetlenül fizetheti az ITCCS PayPal számlájára a www.itccs.org oldalon, vagy küldjön csekken pénzt Kevin Annetnek amerikai címére: 1000 Walker St., Unit 223, Holly Hill, Florida USA 32117.

Kiadta az ITCCS Központi Hivatal - Brüsszel
2013. augusztus 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése