2013. 03. 06.

polgári letartóztatási parancsokat adtunk ki a volt pápa, az angol királynő és más egyházi-állami tisztviselők


Polgári letartóztatási parancsokat adtunk ki a volt pápa, az angol királynő és más egyházi-állami tisztviselők őrizetbe vételére, vagyonuk és tulajdonuk elkobzásáraKözzétette az ITCCS 2013. március 6-án


Brüsszel:
A múlt héten az emberiség elleni bűntettek Kanadában való elkövetése és elhallgatása miatt elítélt harminc egyházi és állami tisztviselő szembeszegült a jogszerű bírósági ítélettel, és most azonnali letartóztatás vár rájuk.

Ma a Nemzetközi Bíróság nemzetközi állampolgári elfogatóparancsot adott ki, amely egy évig érvényes, és felhatalmazást ad az igazság elől elrejtőző harminc vádlott őrizetbe vételére és bebörtönzésére a 2013. február 25-i bírósági ítélet feltételei szerint.

A pecséttel ellátott állampolgári letartóztatási parancs másolatát csatoljuk.

A bűnös felek és szervezeteik vagyonának és tulajdonának nyilvános elkobzása szintén mai napon kezdődik meg Kanadában, az Egyesült Államokban, Angliában és Olaszországban a bírósági ítélet szerint.

A szökésben levő bűnözők között vannak kanadai katolikus, anglikán és egyesült egyházi tisztviselők, vállalati és rendőrségi tisztviselők és a kanadai miniszterelnök, Stephen Harper. De köztük van a volt pápa, Joseph Ratzinger, három vatikáni vezető bíboros, a jezsuita rend feje, az angol királynő és Canterbury érseke.

„Ezek az elítélt gonosztevők bármit elrejthetnek, amit akarnak, de az egyházi vagyonukat nem”, - mondta Calvin Hodges, kanadai common law bírósági béketisztviselő, aki a templomfoglalásokat fogja vezetni.

„Közellenségnek nyilvánítottuk őket a több ezer indián gyermek megölése, a gyermekeken erőszakot elkövetők megvédése és förtelmes bűnük elhallgatásáért. Ha nem tudjuk őket közvetlenül letartóztatni, akkor kizárjuk őket és egyházukat a közösségeinkből.”

A bíróság és az azt támogató szervezet, az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) mai napon tizenöt országban ad ki közleményt, amely a harminc vádlottat körözött bűnözőnek mondja ki, akik egyértelműen és ma is veszélyt jelentenek a gyermekre és állampolgárokra nézve, és kéri más kormányok és állampolgárok segítségét is az őrizetbe vételükben.

Az állampolgári elfogatóparancsot helyi állampolgári akciócsoportok kapják meg, amelyek így jogosultak lesznek a harminc vádlott letartóztatására és vagyonunk elkobzására.

Kanadai, angliai és Egyesült Államokbeli és olaszországi helyi rendőri hatóságokat kért fel hivatalosan a bíróság, hogy együttműködjenek az ítélet végrehajtásában.

A jelenlegi templomfoglalások vég nélkül folytatódnak, ennek része a Húsvét vasárnap befejeződő Nemzetközi Visszakövetelés Hete is 2013. március 24. és 31. között.

Kiadta az ITCCS Központ - Brüsszel
2013. március 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése