2013. 02. 28.

A pápamentes világ ünneplése

 

A pápamentes világ ünneplése


Közzétette az ITCCS 2013. február 28-án


Az esküdtek ezen a vasárnapon fognak a világhoz szólni – A common law bíróság bizonyítási eljárását milliók láthatják az amerikai televíziókban, - a bűnösök tervezett letartóztatása folyamatban van

Legfrissebb hírek, visszajelzések és fontos levél az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszéktől és Kevin Anettől


Új hír:

1. A mozgalomban most már tizenöt ország vesz részt! Eközben további bíborosok hagyják el a süllyedő pápai hajót, a bíróság ítéletét pedig kézbesítették a gyáva bűnösöknek – Jelentések a frontvonalról

2. Az ITCCS nemzetközi online rádióműsora szombaton bemutat néhány esküdtet, akik bűnösnek mondták ki a pápát, az angol királynőt és Kanadát emberirtás vétségében – Március 2-én, 16.00 órakor keleti-parti standard idő szerint a www.blogtalkradio.com/wethejury oldalon.

3. Mi fog történni jövő hétfőn, március 4-én és azután, ... és mit tehetünk

4. Ezen a pénteken a kaliforniai közszolgálati televízió több millió embernek fogja bemutatni bíróságunk teljes tárgyalását, a bizonyítást és az ítéletet.

5. Francia aktivistáink új ITCCS blogoldalt indítanak,

6. Szórólap, amelyek templomokban osztogathatók vasárnap.

…………………….
Szlovéniától a Fidzsi-szigetekig, egészen Vatikánig terjed a mozgalom

Nemcsak weboldalunk félmilliós látogatottsága mutatja, hogy a világ fellángolt attól a szikrától, amit mi gyújtottunk.

Az elmúlt néhány napban tizenöt országból több száz ember ajánlotta fel támogatását törvényszékünknek a templomok elfoglalására és arra, hogy segítenek a bűnös egyházi és állami vezetők polgári letartóztatásában Rómában, Londonban és Kanada-szerte.

„Ez a válasz egy életen át tartó reménykedésre” – jegyezte meg egy saskatechewani keresztény internáló tábor – értsd: bentlakásos iskola - idős bennszülött túlélője, aki akkor fordult az ítélőszékünkhöz, amikor a bíróság ítéletéről hallott.

„Számítsanak rám is. Lehet, hogy nyolcvankét éves vagyok, de senki sem tarthat vissza attól, hogy elfoglaljam a helyi katolikus templomot. Azok a papok ott ölték meg a bátyámat, és most felelni fognak miatta”

Olyan messzi helyeken, mint a Csendes-óceáni szigetek, Dél-Afrika, Kína, egy tucatnyi európai ország, valamint Észak-Amerikában toborzunk embereket, hogy indítsanak közös eljárásokat helyi katolikus egyházuk ellen március 4. után, amikor a brüsszeli common law bíróság kiadja a nemzetközi elfogatóparancsot.

Kanadában több mint húsz egyesült és anglikán templomnál kerül sor őrség felállítására vagy elfoglalásra azon a héten a katolikus székesegyházak mellett. A tüntetők azt is tervezik, hogy támadást intéznek a Canterbury érsek és a Buckingham-palota ellen.

Ezek a templomfoglalások Húsvét hetében, március 24. és 31. között, a Nemzetközi Visszakövetelés hetében érik el a csúcspontot.

Nem véletlen, hogy Angliában a katolikus egyház feje, Keith O’Brien bíboros hirtelen lemondott ezen a héten, és bejelentette, hogy nem fog szavazni március 15-én a vatikáni konklávén az új pápa megválasztásakor. Az eddig még sohasem látott szembeszállás az egyházon belüli fegyelmi láncolat összeomlását jelezheti, mivel a bíborosoknak kötelező részt venni a pápai konklávén.

Eközben a common law bíróság tisztjei elkezdték kézbesíteni a megadásra vonatkozó parancsot az emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben bűnösnek kimondott harminc tisztviselőjének a múlt hétfőn, köztük Joseph Ratzingernek, Windsor Erzsébetnek, vezető római bíborosoknak és Stephen Harpernek, Kanada miniszterelnökének. Láthatóan az összes vádlott rejtőzik.
Igen, Virginia, tényleg van common law bíróság! Vasárnap meghallhatják, hogy miért

A vatikáni stratégiai részleg teljes sebességre kapcsolt a bíróság hétfői ítélete után, és azt az óriási hazugságot terjesztik az olasz és a világ tömegsajtón keresztül, hogy a bíróságunk egyetlen ember, Kevin Annett találmánya.

Erre válaszként a common law bíróság két esküdtje, akik a pápát és másokat bűnösnek mondtak ki, szerepelni fog a „Mi, az esküdtszék” című új blog beszélgetős rádióműsorban, ahol elmondják, hogy miért vállalták
önként ezt a történelmi állásfoglalást, és miért szavaztak így.

Az esküdtek Lisa Shannon az Egyesült Államokból és Melanie Spencer Hollandiából. Hozzájuk csatlakoznak írországi ITCCS aktivisták, John Deegan, Gerry O’Donovan és Dave O’Brien, akik Írországban vezetik és fogják folytatni a templomfoglalásokat.

A kétórás „Mi, az esküdtszék” műsort március 2-án, EST idő szerint 16:00 órakor, a greenwichi idő szerint 21:00 órakor fogja közvetíteni a www.blogtalkradio.com/wethejury. Kevin Annett és Bill Annett lesznek a házigazdák, a bennszülött származású Marcie Lane és Claudia Julien pedig a producerek.
Valóban letartóztathatjuk a Császárt? Mi történik 2013. március 4-én és azután?
Kevin D. Annett

Ezekben a napokban az embereket borzasztóan foglalkoztatja a dolog, hogy a hozzánk hasonló emberek letartóztathatnak-e olyan személyeket, mint Windsor Bözsi és a lemondott pápa, Joe, a Rat (patkány). Az igazság azonban az, hogy természetesen letartóztathatjuk őket, ha elég eltökéltek és elég sokan vagyunk, és nem az ő szabályaik szerint játszunk.

Ne feledjük, hogy a „letartóztatás” szó mindössze annyit jelent, hogy valakit vagy valamit megállítani, és ezt máris megtesszük. Ezek a gyermekgyilkosok a munkák miatti félelmükben behúzzák a farkukat. Ami pedig a fizikai elzárásukat illeti, jelenleg palotáikban rejtőzködnek, erős őrizet alatt, mint valami bűnöző, hazugságok között és félelemben. Én ezt bebörtönzésnek tekinteném.

Mindezek mellett az állampolgároknak az a joga azonban, hogy saját maguk tartóztassák le az elítélt bűnözőket – még ha azok „uralkodók” is – a szokásjogban és olyan tanokban foglaltatik, mint a common law esetében a védelemre való jog gyakorlása és szükségszerű védelem, amely arra kényszeríti az állampolgárokat, hogy cselekedjenek, amikor a hatóságok ezt elmulasztják, mert a közösség védelmének szükségessége fontosabb, mint bármilyen törvény.

Ezért március 4-én, ha a harminc bűnös fél nem adja meg magát a hivatalunknak, bíróságunk nemzetközi polgári elfogatóparancsot ad ki egy éves időtartamra, amelynek birtokában bármely férfi vagy nő bárhol érvényesíttetheti a common law bíróságunk által 2013. február 25-én kiadott jogszerű ítéletet.

Ez azt jelenti, hogy több száz ember fegyverkezik fel, hogy végrehajtsa ezeket a letartóztatásokat a harminc vádlottat rejtegetőkkel, magukkal a bűnösökkel ÉS valamennyi bűntársukkal szemben, például a gyermeken erőszakot elkövető papokkal szemben a katolikus, egyesült és anglikán egyházakban.

Gondoljunk csak bele: a common law béketisztviselők hadserege fogja járni a tizenöt országot, akik tartós megbízást kapnak arra, hogy letartóztassák ezeket a bűnözőket, száműzzék őket a közösségeinkből, elfoglalják templomaikat, és elkobozzák vagyonukat, tulajdonaikat!

Ezt nevezem csapásnak. Valójában polgárháború indítása. A cikkemben („Mit fogunk tenni az elnyert szabadsággal?”) továbbiak olvashatók arról, hogy miért vagyunk legyőzhetetlenek – amint legyőzzük félelmeinket és illúzióinkat.
Lámpák, kamera.... Az igazság megvilágítása március 1–én, pénteken!

Több millió amerikai fogja nézni a tárgyalásunk, a Pápa és légiója elítélésének valamennyi eljárását márciusban, hála azoknak a jó embereknek a kaliforniai Napa Valley televízióban.

Keddtől kezdődően március minden péntekén a csendes-óceáni idő szerint 23:30 órakor a Napa TV leadja a harminc vádlott elítélésére indított teljes bizonyítási eljárást, amely tartós archívumban kerül, és bármely más hálózat vagy szolgáltatás is élőben közvetítheti. Bármelyik helyi köztévé-állomás ezután közvetítheti négy órás bírósági tárgyalásainkat. Ösztökéljék tehát a helyi műsorszórókat, pedagógusokat és könyvtárosokat, hogy kapcsolják be, és közvetítsék ezt a történelmi bizonyítási eljárást.

Íme egy link a közvetítéshez, amely a csendes-óceáni idő szerint 23:30 órakor pénteken és az európai greenwichi idő szerint 7:30-kor (szombaton kezdődik):

http://napatv.granicus.com/MediaPlayer.php?publish_id=3

Et Maintenant! La Revolution, en Francais!

Párizsi társaink exkluzív ITCCS blogoldalt hoztak létre francia nyelven, amely itt található meg:

http://eglisesetpedophilie.blogspot.fr/

Terjesszék a hírt a francia földön, s'il vous plait … és csatlakozzanak a francia ITCCS hálózathoz. Kevin Annett május második felében fog felszólalni Párizsban és Franciaország-szerte európai körútjának részeként.
Végezetül Szórólap és Foglaljunk el egy templomot Jézusért ... és az eltűnt gyermekekért.

Nyomtassák ki a szórólapot március 3-án, szombaton, és osztogassák a helyi katolikus egyház, az egyesült és anglikán egyházak hívei között. A templomba járóknak lehetőséget ad arra, hogy csatlakozzanak mozgalmunkhoz, és visszavegyék templomainkat a bűnözőktől, akik az ő pénzükön irányítják azokat.

Sok szerencsét! Tájékoztassanak folyamatosan bennünket a munkájukról, és vegyenek filmre minden közös akciót.

Tovább hírek március 4-e után várhatók.

ITCCS Központ - Brüsszel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése