2013. 02. 25.

BŰNÖS!

Közzétette az ITCCS 2013. február 25-én
A Vatikán és Kanada ellen népirtás miatt indított első common law bírósági eljárásban jogerős ítélet született

A Pápát, a Királynőt és a kanadai miniszterelnököt bűnösnek mondták ki emberiség elleni bűncselekmények elkövetésében, és huszonöt év börtönbüntetésre ítélték

A Bíróság elrendeli, hogy március 4-ig adják fel magukat, különben állampolgárok tartóztathatják fel őket
Brüsszel:
A bíróság Benedek pápát huszonöt éves börtönbüntetésre ítélte emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben való részessége miatt, és elrendeli a Vatikán vagyonának és ingatlanainak lefoglalását a Nemzetközi Bíróság ma meghozott történelmi ítélete alapján.

Az esküdtekből álló brüsszeli székhelyű bíróság egyhangú ítéletet hozott a bűnösségről, és harminc vádlott letartóztatását rendelte elő március 4-től a ma kiadott bírósági ítélet alapján.

Részlet az ítéletből:

Mi, az esküdtszék, a vádlottakat bűnösnek mondjuk ki a két vádirat alapján, így bűnösek vagy bűnrészesek emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, valamint folyamatban levő bűnügyi összeesküvésben.”

Az esküdtszék mindegyik vádlottat fejenként huszonöt év börtönbüntetésre ítélte feltételes szabadlábra helyezés kizárása mellett, és elrendelte teljes személyes vagyonuk elkobzását.

Ezen kívül a 022513-001 sz. ítéletében a bíróság kimondja:

„A vádlottakat felszólítjuk, hogy önként adják fel magukat a béketisztviselőknek és a bíróságunk által megbízott ügynököknek, miután bűnösnek mondták ki őket.

„A vádlottak hét napot kapnak a jelen végzés kiadásától számítva, azaz 2013. március 4-ig, hogy engedelmeskedjenek. 2013. március 4. után nemzetközi letartóztatási parancsot fogunk kiadni a fenti vádlottak ellen.”

A bűnösök listáján szerepelnek Windsor Erzsébet, angol királynő, Stephen Harper, Kanada miniszterelnöke, valamint a katolikus, anglikán és kanadai egyesült egyház vezető tisztviselői. (Az ítélet, a bírósági végzés és a vádlottak listájának teljes szövege a csatolt YouTube linkben található meg.)

A bűnösséget kimondó ítélet azt követően született meg, hogy több mint harminc polgári esküdt vizsgálta 150 eset bírósági ügyészek által bemutatott bűnjeleit.

Ezek a bűnjelek megcáfolhatatlan bizonyítékai annak a hatalmas bűnszövetkezetnek, amelyben a vádlottak intézményei gyermekek generációi ellen követtek el és titkoltak népirtást az ún. indián bentlakásos iskolákban Kanada-szerte.

A vádlottak egyike sem támadta meg vagy vitatta a tavaly szeptemberben részükre kiadott nyilvános idézést; nem tagadták meg az ellenük felhozott vádakat, és nem mutattak be ellenbizonyítékokat.

„Hallgatásuk sokat elárult nekem. Egy ártatlan ember miért ne védené meg jó hírnevét, ha ilyen borzalmas dolgokkal vádolják?—fűzte hozzá az egyik angliai esküdt.

„Ezeket a bűncselekményeket gyermekek ellen követték el hidegvérrel és előre megfontolt szándékkal, azzal a céllal, hogy kiirtsák a nem-keresztény indiánokat. A vádlottak még mindig egyértelműen titkolják a bűncselekményeket. Úgy éreztük tehát, hogy többre van szükség, mint az orrukra koppintani. Véget kell vetni a terror uralmának, amit a törvények felett álló, állam által támogatott egyházak elkövetnek, mert a gyermekek még mindig szenvedő alanyok.”

A bírósági ítélet kimondja, hogy a kanadai népirtásért felelős egyházak vagyonát és tulajdonát el kell kobozni, és köztulajdonba kell helyezni, amely jóvátételként fog szolgálni annak a több mint 50.000 gyermeknek a családja számára, akik a bentlakásos iskolákban meghaltak.

Az ítélet végrehajtása érdekében a bíróság felhatalmazza Kanada, az Egyesült Államok, Anglia, Olaszország és tucatnyi más nemzet állampolgárait, hogy törvényes képviselőként az elfogatóparancs birtokában békésen foglalják le és kobozzák el a gyermekek haláláért elsődlegesen felelős római katolikus, anglikán és egyesült kanadai egyház vagyonát,

„Ez az ítélet jogalapot és legitimációt ad az egyházak elfoglalására, amelyet az egyházi kínzások áldozatai már megkezdtek a világ minden részén,” – mondta Kevin Annett, az ügyészség fő tanácsadója, aki az esetet a világ tudomására hozta. (lásd www.itccs.org, november 6-i és január 30-i hírek)

„A bírósági ítélet egyértelműen kimondja, hogy ezeket a bűnöző egyházi szerveket jogilag és gyakorlatilag meg kell fosztani hatalmuktól, és a másoktól ellopott vagyonukat vissza kell szolgáltatni a népnek. Az jogérvényesítés végre megkezdődött. A halottak most már békében pihenhetnek.”

A bíróság tisztviselői ezen a héten kézbesítik az ítéletet az összes vádlottnak, beleértve a kanadai miniszterelnököt, az angol királynőt, Joseph Ratzingert, a leköszönő Benedek pápát, aki két héttel ezelőtt hirtelen lemondott, hogy elkerülje letartóztatását a Vatikánban.

A polgárok március 4-től kezdhetik meg a fenti és más vádlottak letartóztatását, amennyiben nem adják fel magukat és adják át a vagyonukat a bírósági ítélet szerint.

Ezekről az intézkedésekről filmek fognak készülni, amelyeket a következő hetekben itt fogunk közölni a bíróság és a polgári ügynökök további beszámolói mellett.

Kérjük, nézzék meg a kísérő YouTube videót.

Kiadta az Egyházi és Állami Bűnügyeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék
Központi Hivatala

2013. február 25.

Brüsszel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése