2013. 07. 26.

Nemzetközi letartóztatási parancs kiadása Ferenc pápa/Jorge Bergoglio



Nemzetközi letartóztatási parancs kiadása Ferenc pápa/Jorge Bergoglio ellen bűncselekmények és árulás támogatása miatt – A római katolikus egyház nemzetközi bűnügyi szervezetté lett nyilvánítva
Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) globális média-tanácsadója – Központi Hivatal


2013. július 21. vasárnap
Brüsszel:
Július 20-án Ferenc pápa hivatalosan és nyilvánosan támogatta a bűncselekmények elkövetését a római katolikusok között azzal, hogy megtiltotta az egyházon belüli gyermekbántalmazások bejelentését, és egyházi átokkal fenyegette meg azokat, akik ilyen visszaélésekről beszélnek.
E cselekedete miatt Róma püspöke, Jorge Bergoglio a nemzetközi bűnügyi szervezetek elleni ENSZ egyezmény (2000) alapján bűnügyi szervezet vezetőjeként letartóztatással és vád alá helyezéssel néz szembe.
Ferenc pápa a világ minden katolikusának azt mondja, hogy szegje meg saját országának törvényeit, és segítse és támogassa a gyermekek ellen erőszakot elkövetőket. Ez egyszerűen nemcsak rendkívül erkölcstelen cselekedet, hanem háborús bűncselekmény, mivel más nemzetek törvényeit és szuverenitását támadja, és népeik biztonságát fenyegeti” – mondta George Dufort, annak a nemzetközi common law bíróságnak a belga titkára, amely sikeresen emelt vádat a volt Benedek pápa és más vatikáni tisztviselők ellen februárban.
Bergoglio nyilatkozatára válaszként az ITCCS mai napon a következő intézkedési tervet adta ki huszonegy országban, így Olaszországban is működő társszervezetei számára:
1. Az ITCCS Központi Hivatala a nemzetközi common law bíróság ügyészségétől azonnali hatályú letartóztatási parancsot kért Jorge Bergoglio és bűntársai ellen hazaárulás, háborús bűncselekmények, illetve az emberiség és a nemzeti jog elleni bűnügyi szövetkezés vádja miatt. Jorge Bergogliót és bűntársait azonnal fel kell tartóztatni és nyilvános tárgyalás elé kell vinni a bűncselekmények miatt a nemzeti jog és a nemzetközi common law bíróság védnöksége alatt, annak jogköre alapján.
2. 2013. augusztus 4-én, vasárnap nemzetközi proklamációt adunk ki, amely a törvény alapján a római katolikus egyházat nemzetközi bűnügyi szervezetté nyilvánítja, és elrendeli annak felfüggesztését, beleértve pénzügyi eszközeinek és vagyonának lefoglalását, tisztviselőinek és papjainak letartóztatását. Ezekre az eljárásokra a fent említett ENSZ egyezmény ad jogosultságot a bűnügyi szervezetek ellen.
3. A római katolikus egyház tagjait és papjait ezennel felszólítjuk, hogy tartózkodjanak a római egyház pénzügyi támogatásától és az abban való részvételtől, ellenkező esetben bűnügyi szervezet bűntársainak tekintjük őket. A nyilvánosságot arra kérjük, hogy segítsék a római katolikus egyház vagyonának lefoglalását a nemzetközi jog alapján.
Ezt a nyilatkozatot tizenkét nyelven adjuk ki, és huszonegy országban lesz érvényes, így Olaszországban és a Vatikánban is a 2013. szeptember 20-22-én, Genoában és Rómában tervezett nemzetközi konvergencia és vagyonvisszaszerzés keretében.
Kiadta az ITCCS Központ - Brüsszel
2013. július 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése