2013. 07. 13.

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) rendkívüli közleménye

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) rendkívüli közleménye
2013. július 10., szerda
Hírek az USA-ból és Kanadából
1. Az Amerikában elkövetett erőszakos cselekedetek túlélőinek hálózatai egyesülnek az ITCCS szervezetével – Közös sajtókonferenciát fognak tartani Kevin Annettel szeptember 2-án New York városában
New York:
Az Egyesült Államokban a rituális visszaélések több mint háromezer áldozatát tömörítő szervezetek egyesítik erejüket a Nobel-békedíjra jelölt Kevin Annettel (ITCCS), hogy leleplezzék a nemzeti és nemzetközi gyermekkereskedő hálózatokat.
A csoportok igazgatói, köztük Judy Byington szerző és nyugdíjba vonult terapeuta, illetve Neil Brick, az „Állítsák le az agymosást és rituálékat” (SMART) alapítója, szövetkeztek az ITCCS szervezettel. Tevékenyen együttműködnek Kevin Annett lelkésszel és más országokban működő ITCCS tagokkal, hogy fényt derítsenek az emberkereskedő hálózatokra és a gyermekeket kihasználó, kínzó, meggyilkoló gyakorlataikra, és vád alá helyezzék őket.
Szeptember 2-án az igazgatók közös sajtókonferenciát tartanak Kevin Annettel New Yorkban, hogy előadják a közös kampányra vonatkozó terveiket, amelynek célja, hogy egyesítsék a kultikus bántalmazás áldozatait, leleplezzék és vád alá helyezzék a bűnös személyeket és intézményeket. (Az időpontot és a helyet a www.itccs.org oldalon közöljük).
Az igazgatók a rituális bántalmazások, sátáni rituális visszaélések (SRA) és a kormány által támogatott agymosások több ezer túlélőjét és terapeutákat képviselnek. Az ITCCS a túlélők több mint ötven csoportját képviseli huszonegy országban, köztük az USA-ban, Kanadában, Angliában, Írországban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Hollandiában.
Felismertük annak igényét, hogy a túlélőknek szövetkezniük kell a határokon túl, mivel nemzetközileg finanszírozott és jól védett bűnözőkkel szemben állnak. Azért csatlakozunk az ITCCS-hez, mert ez az egyetlen olyan nemzetközi szervezet, amely hajlandó és törvényesen jogosult arra, hogy ezeket a bűnözőket bíróság elé állítsa, ahogy ezt már meg is tették”, mondja Byington.
2013. február 23-án az ITCCS-hez kapcsolódó és Brüsszelben székelő common law bíróság a volt Benedek pápát és más egyházi és állami vezetőket bűnösnek mondta ki az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és gyermekkereskedés miatt, és nemzetközi polgári elfogató parancsot adott ki ellenük. Benedek pápa és más megvádolt vezető vatikáni tisztviselők, például Tarciscio Bertone bíboros ezt követően lemondtak tisztjükről.
2007-ben a gyermekekkel szemben elkövetett, nemzetközi méreteket öltő erőszak, kínzás, gyilkosság és kereskedés bűncselekményeket 20 országból 1.471 túlélő erősítette meg, akik válaszoltak a durva bűncselekmények vizsgálata során: http://extreme-abuse-survey.net/.
Az egyik ilyen megoldatlan bűncselekményt Byington „Huszonkét arc” című műve, Jenny Hill életrajza mutatja be.
1965. június 21-én a hatéves Hill emberi áldozatot hozó rituálét élt túl Garden Grove-ban, Kaliforniában. Az elkövetőket nem helyezték vád alá annak ellenére, hogy a rendőri vizsgálatokat nyitva hagyták Kaliforniában és Pennsylvaniában. Hill azonosította azokat a személyeket, akik három hónapig kínozták a gyilkossági ceremónia előtt, ahol megöltek egy másik gyermeket is, akit Hill néven azonosítottak. http://www.youtube.com/wat`?v=F626Lsrdwg4
Byington ezt mondja: „Mivel minden jó erkölcsű ember köteles megvédeni a gyermekeket, próbálunk együttműködni a jogi szervezetekkel és az Elveszett és Kihasznált Gyermekek Nemzeti Központjával, hogy a bíróság elé vihessük ezeket az ügyeket, de ez nem mindig lehetséges. Ha a megszokott rendszer nem működik, Annett úr és az ITCCS felajánlja saját tapasztalatát, hogy segítsen a túlélőknek esetük előadásában a Common Law bíróságok előtt.”
A sátáni rituálék túlélői azt állítják, hogy gyakran áldoznak fel gyermekeket sátáni csoportok, akik a kereskedelmi láncokat használják fel zsákmányok megszerzésére.
2013. május 8-án Hollandiában Kevin Annett interjút készített Toos Nijenhuis-szal, egy elmeorvossal, aki egy olyan rituális kínzás áldozata volt, amelyet Hill a „Huszonkét arc"-ban leírt. Nijenhuis beszélt arról, hogyan vált a nemzetközi kereskedő hálózat áldozatává, amelyben ismert politikusok és katolikus bíborosok vettek részt az 1960-as években, és elmondta, mit tud a gyermekáldozatot hozó ceremóniáról, amelyet Hollandiában követtek el 2010-ben: https://www.youtube.com/watchfeature=player_embedded&v=PyrPEu7nk1Q
Byington ezt állítja,: „Mi, akik ismerünk néhány túlélőt, például Nijenhuis és Jenny Hillt, pontosan tudjuk, hogy sok ezer olyan gyerek van, akik rituális szertartásokon mennek át gyermekkorukban közeli hozzátartozóik közvetítésével. Nemcsak jogunk, de kötelességünk, hogy közbelépjünk.”
Itt jelenthet be gyermekeken végzett rituális bűncselekményeket: info@22faces.com, vagy menjen a www.ChildAbuseRecovery.com weboldalra. Az információt közlő személy adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, de bizonyos információk közlésére sor kerülhet, kizárólag az Ön engedélyével, ha más áldozatokat akarunk megtalálni.
Az ITCCS a kultikus rituális kínzások ellen indított kampányát ki fogja terjeszteni. Ennek részét képezi az egyházi kínzások túlélőinek szeptember 20-án, Geonában (Olaszország) tartandó első nemzetközi konferenciája.
Ha további információkra van szüksége, látogassa meg a SMART és Judy Byington weboldalait: www.ChildAbuseRecovery.com, www.22faces.com, http://ritualabuse.us,

2. További bizonyítékokat tárunk fel a kanadai biológiai hadviselésről ezen a héten: http://youtu.be/xCNNfvtNHqw

Vancouver:

A július 4-én készült exkluzív interjúban Nadine Bews, a szakri nemzet tagja és volt állami alkalmazott részletesen elmondta, hogyan folytattak őslakos családja ellen biológiai hadviselést Albertában, és hogy Harry Hays szenátor, vezető kanadai politikus bevallotta neki, hogy a kanadai népirtás egy összehangolt „négyrészes kiirtási terv”, amelynek célpontjai a „nem asszimilálódó” indiánok.
Nadine az 1970-es években dolgozott a szenátor részére, miután Haqys Lestan Pearson miniszterelnök kabinetjében szolgált. Részletesen elmondta neki, hogyan fertőzték szándékosan tuberkulózissal a bennszülött gyermekeket, ami a kormány és az egyházak által kitervelt általános kiirtási tervnek egy szakasza volt.
Nadine interjúja itt látható: http://youtu.be/xCNNfvtNHqw
Nadine Bews Calgaryben él, és nem régiben csatlakozott, hogy segítsen az ITCCS kanadai munkájában. Tanúvallomása bekerült a kanadai egyház és állam által folytatott népirtásról szóló állandó nyilvántartásba, amelyet itt archiválunk: www.itccs.org/ICLCJ .
Továbbra is kövesse figyelemmel a www.itccs.org oldalt, ahol 2013. augusztus 4-én fontos bejelentést olvashat az angol királyság és a Vatikán, mint nemzetközi bűnügyi szervezetek törvényes jogfosztásáról.
Kiadta az ITCCS Központi Hivatal - Brüsszel
2013. július 10.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése