2013. 04. 15.

Ferenc pápa szerepet játszott az Exocet rakéta megszerzésében brit kormányzati hírforrás szerint


Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS)
rendkívüli híre – 2012. április 11. csütörtök
(9:00 greenwichi idő szerint)
Ferenc pápa szerepet játszott az Exocet rakéta megszerzésében brit kormányzati hírforrás szerint – Margaret Thatcher halála és a királynő esetleges lemondása összefügg


Brüsszel és London:

Bármi is történik Rómában a vallás álarca mögött, a birodalom feltartóztathatatlanul lelepleződik. Az álarc még jobban lecsúszott a minap, amikor megdöbbentő hír került napvilágra az új pápával, Ferenc pápával, Jorge Bergoglióval kapcsolatban.

Egy megbízható forrás, egy brit tisztviselő, aki korábban is pontos belső ügyeket szivárogtatott ki törvényszékünk részére, az alábbiakat mondta el az ITCCS egyik londoni tisztviselőjének:

1981. szeptembertől kezdődően a jelenlegi 1. Ferenc pápa az argentin katonai junta ügynökeként azt a feladatot kapta, hogy szerezzen Exocet rakétákat, amelyeket a királyi tengerészeti flotta ellen használtak a következő években a falklandi háború alatt.

1981. szeptemberben és októberben Ferenc pápa, az akkori Jorge Mario Bergoglio pap barátján, a Vatican Bank egyik vezető tisztviselőjén keresztül kért pénzt, amelyből az argentin junta „legalább húsz” Exocet rakétát tudott vásárolni több mint 200 millió dollár összegben a brit hírforrás szerint.

Ugyanez a forrás ezt is közölte az ITCCS tisztviselőjével Londonban, 2013. április 9-én:

„A junta tudta, hogy a briteknek nem tetszene, ha megszereznék a Malvin-szigeteket (Falkland), így megbízták emberüket, Bergoglio atyát, hogy szerezzen nekik rakétákat, mivel baráti viszonyban volt Roberto Calvival. Margaret Thatcher volt a miniszterelnök 1982-ben, és ő is, a Buckingham palota is tudta, hogy Bergoglio volt az, aki Videla tábornokot támogatta a rakéták finanszírozásával. Thatcher lényegében jóváhagyott egy MI-6-os tervet a pap, Bergoglio atya eltávolítására, amely kudarcba fulladt. Most azonban ugyanez a pap lett a pápa, és nemcsak hogy Thatcher halt meg hirtelen, de a királynő is készül lemondani az állítólagosan tervezett merénylet miatt, azt követően, hogy már március 6-án lemondta római látogatását, amikor kiderült, hogy Bergoglio lesz a pápa. Ezek nem véletlen egybeesések”.

Miután az Exocet rakétaügylet sikeresen megvalósult, az addig viszonylag ismeretlen pap, Jorge Bergoglio atya látványosan egyre feljebb került az argentin katolikus ranglétrán. Jutalma részeként ő lett az egész argentin katolikus egyház vezetője 1998-ban.

1982. június 17-én, mindössze két hónappal a falklandi háború kitörését követően - Bergoglio vatikáni banknál dolgozó cinkosát, Roberto Calvit holtan találták, a londoni Blackfriar hídon lógott felakasztva.



Két könyv is megerősítette a Vatican Bank és Roberto Calvi szerepét az argentin Exocet ügyletben: David Yallop: In God's Name és Eric Frattini: The Entity: Five Centuries of Secret Vatican Espionage

Vajon van-e köze a jezsuita Ferenc pápának Roberto Calvi és a volt miniszterelnök, Margaret Thatcher halálához, valamint az Erzsébet királynő ellen tervezett merénylethez? Ez a bizonyíték és a mostani események minden bizonnyal ezt sugallják.

2013. április 10-én a törvényszékünk hivatalosan érdekelődött a fenti tények iránt, és kérdéseket tett fel a pápai hivatalnak és a vatikáni államtitkárnak. Érdeklődésünkre nem kaptunk még választ.

Figyelje a további bizonyítékokat és híreket a www.itccs.org és a http://itccs-magyar.blogspot.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése