2013. 04. 06.

A globális jóvátételéi kampány elindult .....

Az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) rendkívüli közleménye
ITCCS exkluzív jelentés – 2013. április 1-2.

A globális jóvátételéi kampány elindult, és katolikus püspökök kezdenek szembefordulni egyházukkal – „A meglevő hatóságot most a nép váltja fel”



Brüsszel:

A Vatikántól a vancouveri, New York-i és londoni egyházakig az ITCCS csoportok megkezdték a templomfoglalásokat, és kisajátítási rendeleteket adnak ki a Vatikán vagyona ellen ezen a héten a globális jóvátételi kampány részeként azzal a céllal, hogy érvényesítsék a common law bíróság ítéletét az egyházi és állami vezetők ellen, beleértve az új pápát, 1. Ferencet, Jorge Bergogliót és Windsor Erzsébet királynőt.
Bergoglio, Windsor és a kanadai miniszterelnök, Stephen Harper azon tisztviselők közé tartoznak, akik törvényesen ki lettek tiltva közösségeikből, és állampolgári letartóztatási parancsnak néznek elébe.

És annak ellenére, hogy a tömegmédia erősen támogatja a Vatikánt, katolikus püspökök kezdtek nyilvánosan szembefordulni egyházukkal, miközben új részlegek jöttek létre az egyházi hierarchiában.

Albanyban (New York), az ortodox katolikus Timotheos püspököt a helyi rendőrség azzal vádolja, hogy ITCCS nyilatkozatokat osztogatott a katolikus gyülekezetben, és arra buzdította a katolikusokat, hogy tagadják meg a Vatikán finanszírozását.

Dublinban pedig a katolikus egyház írországi vezetője, Diarmid Martin érsek nem kívánt észrevételt tenni arra a kijelentésre, hogy hivatala titkos ülés tartott azzal a céllal, hogy az ír püspökök „Hazai szabályzatot” adjanak ki, amely megbontaná a Vatikánnal szembeni kötelékeket.

Londonban merész tiltakozók függesztettek ki egy „Tartóztassák le a pápát és a királynőt” zászlót egy, a Parlamenttel szembeni irodai toronyépületről, miközben más ITCCS aktivisták letartóztatási parancsokat adtak ki az új Canterbury érsek, Justin Welby ellen, amiért megsemmisítette a gyermek tömegsírok bizonyítékait a kanadai anglikán iskoláknál.

Vancouverben pedig az ITCCS tagok és helyi bennszülött vezetők nyilvánosan visszakövetelték a Szent Rózsafüzér katolikus templomot a húsvéti istentisztelet alatt.

„A katolikus népirtás túlélőjeként a közösség nevében lefoglalom ezt az épületet, és valamennyi bennszülött számára igényt tartok rá”, jelentette ki Stee-mas krí vén, két keresztény bentlakásos iskola túlélője.

„Arra bátorítom népünket, hogy vegyék át ezt a templomot és használják. És elmondom a vancouveri rendőrségnek, hogy segíteniük kell nekünk, vagy félre kell állniuk, mert ez a mi igazságszolgáltatásunk.”

Hasonló ITCCS húsvéti akciók történtek egy tucat más nemzet templomainál, így Amerikában, Dél-Afrikában, Lengyelországban, Franciaországban, Írországban, Olaszországban és Németországban.

A kampány frissített összefoglalója ebben a nagypénteki interjúban hallgatható meg, amely az ITCCS elnökségi tagjával, Kevin Annettel készült, aki tíz hetes nemzetközi felszólaló körutat kezd meg a jövő héten:

Kevin útját és a bíróság által indított következő eseteket most szombaton, április 6-án fogja bemutatni az ITCCS Mi vagyunk az esküdtszék című nemzetközi blog rádióműsora, amelynek házigazdája Kevin Annett.

Hallgassa meg a www.blogtalkradio.com/wethejury műsorát 16.00 órakor keleti-parti idő, és 21.00 greenwichi idő szerint.

Végezetül az egyház és állami vezetőket vád alá helyező valamennyi common law bírósági és bizonyítási eljárás összefoglalása most ezeket a helyeken található meg:

https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE

https://www.youtube.com/watch?v=OPKFk_L7y9g

https://www.youtube.com/watch?v=ormOIlOi4Vc

https://www.youtube.com/watch?v=IylfBxm3sMg

 "Megtörtük a jeget, és példát mutattunk. Az egyház és a korona falai szemünk előtt omlanak le. Most már rajtunk múlik, hogy ismét megtanuljuk a szabadságot ízét, és visszaragadjuk az elítélt bűnözőktől a hatalmat. A meglevő hatóságok helyét most törvényesen foglalják el az emberek.”
- Kevin Annett

ITCCS Központ, Brüsszel
2013. április 1-2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése