2013. 11. 04.

Láttam Joshep Ratzingert, amikor megölt egy kislányt.

„Láttam Joshep Ratzingert, amikor megölt egy kislányt.”:
Egy 1987-es rituális áldozatbemutatás szemtanúja megerősíti a holland Toos Nijenhuis beszámolóját

Vatikán bűnösségének új bizonyítékai arra készteti az olasz politikusokat, hogy szálljanak szembe Ferenc pápával a következő common law eset bejelentésekor – A pápaság globális „sötét művelet" támadásokkal áll bosszút az ITCCS szervezeten

Döbbenetes hír összefoglalása és frissítése az ITCCS brüsszeli központjából

2013. október 28. hétfő

Ebben a hónapban egy másik pápa bűnvád alá helyezésére kerül sor rövidesen, mivel az olasz politikusok megállapodtak abban, hogy együttműködnek az ITCCS szervezetével a pápaság ellen common law bírósági eljárás során, amiért igazság elől megszökött körözött személyt rejtegetnek a leváltott Benedek pápa, Joseph Ratzinger személyében.

A megállapodásra azt követően került sor, hogy egy új szemtanú megerősítette, Ratzinger rituális gyermekáldozat bemutatáson vett részt Hollandiában, 1987. augusztusban.

„Rettenetes és borzalmas volt, és nem csak egyszer fordult elő. Ratzinger gyakran részt vett benne. Ő és Alfrink (a holland katolikus bíboros) és Bernhard herceg (Bilderberger alapító) azon jelentős személyek közé tartoznak, akik részt vettek benne”.

Az új szemtanú megerősíti Toos Nijenhuis, a holland nő beszámolóját, aki május 8-án állt a nyilvánosság elé, és szemtanúként számolt be hasonló bűncselekményekről, amelyekben Ratzinger, Alfrink és Bernhard részt vettek. (lásd: http://youtu.be/-A1o1Egi20c )

Röviddel február 11-i történelmi lemondása után Joseph Ratzingert a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Common Law Bíróság emberiség ellen elkövetett bűncselekményekkel vádolta meg 2013. február 25-én, és globális polgári elfogatóparancsot adott ki ellene. Azóta sikeresen kerüli a letartóztatást Vatikán városon belül, a jelenlegi Ferenc pápa rendelete védelmében.

Az a tény, hogy új bizonyíték került napvilágra arra vonatkozóan, hogy a Vatikán gyermekgyilkosságokban vett részt, arra késztette olasz politikus egy csoportját, hogy az ITCCS szervezetével együttműködve forduljon szembe a pápasággal, és common law bírósági eljárás keretében helyezze vád alá a jelenlegi Ferenc pápát, Jorge Bergogliót, amiért Ratzingert és annak háborús bűncselekményekben való részességét leplezi. A politikusok zárt tárgyalásokon találkoznak az ITCCS képviselőivel szeptember 22. óta.

„Célunk az, hogy módosítsuk, vagy még inkább felbontsuk az ország Vatikánnal kötött lateráni egyezményét, mivel annak gyermekek bántalmazásában való cinkossága teljes bizonyossággal kimeríti a nemzetközi bűnszervezet fogalmát a nemzetközi jog szerint” – állítja az egyik politikus szóvivője.

Válaszul október 7. hetén, amikor az új állítások napvilágra kerültek, a Vatikán egy sor támadást indított európai ITCCS csoportok ellen, akik dokumentálják az egyház rituális gyilkosságokban való részvételét.

Fizetett ügynökök szabotálták az ITCCS munkáját Hollandiában és Írországban azon a héten és október 14-én, az ITCCS fő weboldalát ugyanazok a szabotőrök tönkretették.

Római politikai források kiderítették, hogy ezeket a támadásokat megfizették, és a Vatikán kémügynökségén, az ún. „Szent Szövetségen” vagy A Szervezeten, illetve annak Rómában, 1913-ban létrehozott társszervezetén, a „szennyes műveletek” hivatalon, a Sodalitium Pianumon keresztül koordinálták. A műveletekbe bevonták Hollandia pápai nunciusának, Andre Dupuy érsek ügynökeit is, akik közvetlen kapcsolatba léptek két szabotőrrel, „Mel és Richard Ve” személyekkel, valamint Dublin érsekével, Diarmuid Martinnal, akik hasonlóan kenőpénzeket fizettek az ITCCS írországi munkájának tönkretételére.

„A Vatikán láthatóan pánikban van. Ez jó jel!” – mondta Kevin Annett, az ITCCS elnökségi tagja mai napon New York városban.

„A politikai hangulat az egyház ellen fordul, és a reverendás gyermekgyilkosok többé nem rejtőzhetnek a lateráni szerződés mögé. Haláltusájában az egyházi hierarchia a megszokott hazugságokat és félretájékoztatást alkalmazza, hogy elterelje a figyelmet saját bűnösségéről.”

Válaszul a döbbenetes hírre és a munkájával szemben megújult támadásokra az ITCCS brüsszeli központi igazgatósága mai napon az alábbi közleményt adja ki a világsajtó számára huszonhat országban:

1. November hálózatunk globális sajtókonferenciát fog tartani Rómában olasz politikusokkal együtt, hogy bejelentsük kampányunk új fázisát, amely megszünteti a Vatikán világhatalmát. A kampány során új common law bírósági eljárást indítunk a jelenlegi Ferenc pápa és ügynökei ellen, amiért bűnrészesek az emberiség elleni bűncselekményekben és rituális gyilkosságokban.

2. Céljaink védelme érdekében www.itccs.org fő weboldalunkat helyreállítottuk, és új biztonsági funkciókkal láttuk el. Emellett valamennyi ITCCS szekció hivatalos alapokmány szerint fog működni, amelyet minden tagnak alá kell írnia, és esküt kell tennie. Az alapokmányt az itccs.org teszi közzé, és minden szekció részére továbbítja.

3. Tájékoztatásul közöljük, hogy korábbi www.itccs.tv televíziós oldalunkat a „Mel és Richard Ve” álnéven ismert fizetett ügynökök megtámadták és lefoglalták, akik azzal a határozott céllal lépnek fel az ITCCS ellen, hogy munkánkat és Kevin Annett elnökségi tagunk jó hírnevét befeketítsék. "Mel és Richard Ve” és az itccs.tv oldal semmilyen módon nincsenek kapcsolatban az ITCCS szervezetével, és nem képviselik azt.

4. Jorge Bergoglio (azaz Ferenc pápa) és a Vatikán más tisztviselői ellen most bűnügyi nyomozás folyik kegyetlen bűncselekmények, így gyermekek kereskedelme, kínzása és meggyilkolása miatt. Azt tanácsoljuk, hogy mindenki tartózkodjon Bergoglio és ügynökeinek megsegítésétől, különben bűnrészesnek minősül a Római Pápai Kúria és Hivatalból származó bizonyított bűnügyi összeesküvésben.

Figyeljék további bejelentéseinket és intézkedéseinket.

Ezt a nyilatkozatot az Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáloó Nemzetközi Törvényszék brüsszeli központi igazgatósága adta ki 2013. október 28-án.

Kapcsolat: itccscentral@gmail.com

SÜRGŐS KÖZLEMÉNY ÉS KÉRÉS

SÜRGŐS KÖZLEMÉNY ÉS KÉRÉS
Egyházi és Állami Bűncselekményeket Vizsgáló Nemzetközi Törvényszék (ITCCS) Központi Hivatala, Brüsszel

2013. október 14. hétfő – 9 óra (GMT)

A szemtanú-túlélők egy második csoportja tárja fel az európai elitet is érintő gyermekáldozati kultuszt; A koronatanút, Toos Nijenhuist újabb támadások érik


HOLLANDIA:

Gyermekek rituális kínzásában és meggyilkolásában résztvevő vezető európai egyházi és állami tisztviselőket nevezett meg szemtanúk egy új csoportja, akiknek a beszámolói egybehangzanak a rituálé túlélője, a holland Toos Nijenhuis által májusban tett nyilvános közleményekkel. (http://itccs.org/2013/05/, 2013. május 8. interjú)

Október 7-én ezek az új szemtanúk hiteles eskü alatt tettek tanúvallomást az ITCCS központi hivatala és ügyvédek előtt Genfben, amelyben leírják, hogy szemtanúi vagy résztvevői voltak gyermekeken elkövetett rituális erőszaktételnek, kínzásnak és gyilkosságnak holland és francia magánbirtokokon. A legkisebb gyermekek öt évesek voltak. A szemtanúk két katolikus bíborost, egy francia bírót, belga papokat, illetve a holland és brit királyi családok tagjait nevezték meg, mint a fenti bűncselekményekben résztvevőket.

Május 8-án az ITCCS exkluzív interjút készített Toos Nijenhuis-szal, amelyben a nő ugyanazokat a férfiakat nevezte meg, akik az új, eskü alatt tanúvallomásokban is résztvevőként lettek megemlítve. Mind Toos, mind az új szemtanúk szerint rutinszerűen raboltak el, kábítószereztek, erőszakoltak és kínoztak meg, vadásztak le és gyilkoltak meg gyermekeket rituális esemény során. Toos legalább egy olyan mezőt nevezett meg a Dél-Hollandiában, ahol ilyen rituális gyilkosságokra és temetésekre került sor már 2010-ben. (lásd a fenti youtube linket)

Ezekkel az új leleplezésekkel egybeesik az, hogy Toost és családját nemrégiben támadások és fenyegetések érték azzal a céllal, hogy elpusztítsák őt, illetve az ITCCS-vel és Kevin Annettel, elnökségi taggal létrehozott kapcsolatát, aki először segített Toos Nijenhuis történetét dokumentálni és nyilvánosságra hozni.

Ezek a támadások a fehér dél-afrikai filmestől, Melani Spencertől (azaz „Mel Ve”) és férjétől, Richardtól érkeztek, akik kezdetben Nijenhuissal együtt dolgoztak, de akiket láthatóan ellene és az ITCCS ellen fordítottak.

Spencer e-mail levelekben próbált pénzt kicsikarni Toostól és családjától, perrel fenyegette őt, és becsmérlő szavakat mondott és hazudott Toosról és Kevin Annettről a múlt héten blog rádióműsorokban minden ok vagy provokáció nélkül (Ezeket a leveleket, Toos állításait és a rituálé szemtanúinak eskü alatt tett mostani tanúvallomásait az ITCCS nyilvántartásba vette, és az ITCCS jogi osztályának tanácsával fogja közölni.)

Válaszul az ITCCS központi igazgatósága mai napon az alábbi sajtónyilatkozatot és nyilvános közleményt adta ki.

„Toos Nijenhuis hősiesen próbálta megakadályozni, hogy gyermekeket kínozzanak és gyilkoljanak meg befolyásos férfiak, és ezt a cselekedetét fenyegetik most, miközben mások is érkeznek, hogy megerősítsék a történetét. Az ITCCS saját társszervezeteit és támogatóit arra kéri, hogy álljanak Nijenhuis és más szemtanúk mögé, és segítsék őket az ITCCS szervezete számára végzett munkájukban, hogy helyi common law bíróságokat tudjanak létrehozni, amelyek megnevezik és bíróság elé állítják az elkövetőket és megvédik az ártatlanokat.

„Igazgatóságunk emellett hivatalosan elkülöníti az ITCCS-t Melani Spencertől és férjétől, Richardtól, és visszautasítja a könyörtelen és provokálatlan támadásokat, amelyeket Toos Nijenhuis és Kevin Annett ellen intéztek, azokat a támadásokat, amelyek célja a gazdag gyermekgyilkosok védelme. Itt az ideje, hogy támogassuk és védjük az olyan hősöket, mint Toos Nijenhuis, aki gyermekként túlélte a rituális kínzást, hogy a világ megtudhassa a borzalmas igazságot, és örökre megállíthassa a gonoszt.”

Az ITCCS új kampányt indít Európában az új évben, hogy leleplezze ezt a gyermekgyilkos kultuszt és azokat, akik még mindig tevékenyen részt vesznek benne. A common law bíróság fogja az ügyet tárgyalni Hollandiában Toos Nijenhuis és más szemtanúk részvételével. Az új csapat európai bírákból és emberjogi csoportokból, valamint a rituális kínzások világ több részéről érkező túlélőiből fog állni.

Keresse fel az itccscentral@gmail.com oldalát, ha önkéntesen szeretne részt venni a kampányban.

Kiadta az ITCCS Központ - Brüsszel